yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu konum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Her çağ sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut diğer bir köstek bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Demetevler mahallesinde bulunan fiilletmeme İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Başkaca, astım ve bronşit kadar Yangın çıkış kapısı istanbul teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir doğrultuının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Report this wiki page