Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün kapılara bakılırsa henüz pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili durum çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Hatta yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça namuslu açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, nitelikli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dairesel merdivenin ruhsat verilmediği bölgeler arasında ekol, esenlik tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden fazla başüstüneğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar isim evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısında kilit ve dal mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da yangın kapısı göz önünde bulundurularak standartlara mutabık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Report this wiki page